10/10/2016, Εκδήλωση Καλωσορίσματος Πρωτοετών Φοιτητών

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση Καλωσορίσματος Πρωτοετών Φοιτητών στο Κεντρικό διάδρομο του ΤΕΙ Αθήνας, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016
και ώρα 14:00 μμ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Προέδρου Καθηγητής Περικλής Λύτρας, τα μέλη του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων και ομάδα εθελοντών φοιτητών του Ιδρύματος.

Οι φοιτητές ενημερώθηκαν αναλυτικά για διάφορες δράσεις και προγράμματα του ΤΕΙ Αθήνας (Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ανταλλαγών Erasmus+ για σπουδές και πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, εθελοντική δράση αιμοδοσίας και πολλά άλλα).


  Φωτογραφίες: Αιμιλία Τσίκολη, Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Έφη ΠαναγιωτίδηΑγαπητέ φοιτητή,

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου στο ΤΕΙ Αθήνας!   

Καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια του πρώτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Ελλάδας!

Καθώς μία νέα σελίδα της ζωής σου ανοίγει, είμαστε σίγουροι ότι η φοιτητική σου ζωή θα είναι μία δημιουργική και συναρπαστική εμπειρία ζωής. Ήρθε ο καιρός να θέσεις τις  βάσεις  για   την   προσωπική  σου   ανάπτυξη  και την  επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Εμείς θα σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά σου για την απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων και δεξιοτήτων που θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Το ΤΕΙ Αθήνας, ακολουθώντας την ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων, μέσα από τη μακροχρόνια και επιτυχημένη παρουσία του στις πρώτες θέσεις μεταξύ όλων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας, είναι εδώ για να σε στηρίξει, να σε βοηθήσει να ενταχθείς στην ακαδημαϊκή κοινότητα και να δώσει ώθηση στα όνειρά σου. Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων γνώσεων, η συνεχής αναβάθμιση των προγραμμάτων σπουδών και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Ιδρύματος σε συνδυασμό με τη δική σου επιμονή και προσπάθεια εγγυώνται την επιτυχία στη μελλοντική σου πορεία.

Ελπίζουμε και πιστεύουμε σ’ εσένα. Τον αυριανό επιστήμονα και άνθρωπο που με το φως του θα κάνει αυτό τον κόσμο καλύτερο.


Καλή δύναμη και καλή ακαδημαϊκή πορεία!

<< Εκδηλώσεις ^ Αρχή Σελίδας