13/3/2017 Σεμινάριο Grow Greek Tourism Online
Tο Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω σεψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό και όχι μόνο.

Την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για τους φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να δραστηριοποιείστε στο διαδίκτυο.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Μπορείτε κι εσείς όπως πολλοί άλλοι να αξιοποιήσετε το διαδίκτυο με σκοπόνα αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας, να διεκδικήσετε θέσεις σχετικές με την online διαφήμιση κα. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά
ακόμα. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε, εντός 1 εβδομάδας, ηλεκτρονικά βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 10:20).
Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017, 11:00 με 14:30


Επίσης, μπορείτε να δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και την πιστοποίηση με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Δείτε την ανακοίνωση σε word

<< Εκδηλώσεις ^ Αρχή Σελίδας