Δήλωσε συμμετοχή στις εξετάσεις TOEIC Listening & Reading και επωφελήσου από την Συνεργασία ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ - Ελληνοαμερικανικής Ένωσης 

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ με ευχαρίστηση ανακοινώνουν τη   συνεργασία τους στην πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας με το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό TOEIC.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ προσφέρουν τη δυνατότητα στους φοιτητές του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ να πιστοποιήσουν τη γνώση Αγγλικής με πιστοποιητικό το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και μετά από αυτές.

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση και το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ είναι οργανισμοί καθιερωμένοι στους τομείς της πιστοποίησης και της εκπαίδευσης αντίστοιχα και ακολουθούν τα αυστηρότερα συστήματα ποιότητας και όλες τις οδηγίες των αρμόδιων Ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών.

Το TOEIC Listening and Reading αποτελεί τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική.

Οι δύο οργανισμοί επέλεξαν το TOEIC Listening and Reading για τους παρακάτω λόγους:

-       Διακρίνεται για εξεταστική ποιότητα και τη διεθνή εμβέλειά του καθώς και αξιοπιστία της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης που διεξάγει εξετάσεις γλωσσομάθειας στην Ελλάδα από το 1957.

-      O εξεταστικός φορέας του TOEIC, το Educational Testing Service (ETS), ιδρύθηκε το 1947. Σήμερα, με περισσότερους από 2500 ειδικούς στην εκπαίδευση και το testing, αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα ανάπτυξης και διοργάνωσης εξετάσεων παγκοσμίως, όπως τα TOEIC, TOEFL SAT, GRE , και GMAT . 

-      Το πιστοποιητικό TOEIC Listening and Reading είναι αναγνωρισμένο από Δημόσιες Ελληνικές Αρχές (ΑΣΕΠ – διαβάθμιση από Β1 έως και Γ1), πανεπιστήμια σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς σε 150 χώρες. Προσφέρει διαβαθμισμένη πιστοποίηση, γρήγορα αποτελέσματα (περίπου 7 εργάσιμες ημέρες) και προετοιμασία online, χαμηλού κόστους.

Ειδικές παροχές για τους φοιτητές/τριες του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ:

·       Μειωμένα εξέταστρα, 80? αντί 150?.

·       Δωρεάν βιβλίο προετοιμασίας με CD.

·       Προαιρετική πλατφόρμα προετοιμασίας που έχει δημιουργηθεί από το φορέα Ανάπτυξης του τεστ, Educational Testing Service (ETS) και διατίθεται σε ειδική τιμή.

·       Δωρεάν διαγνωστικό TEST: http://ets.toeicolpc.com/Intro.aspx?uid=1

 

Διεξαγωγή εξετάσεων TOEIC Listening and Reading

Το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων διοργανώνει εξετάσεις TOEIC σε τακτά χρονικά διαστήματα σε εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

 

Πρόγραμμα Εξετάσεων ΤΟΕΙC Listening and Reading 2017

 

Μάθε περισσότερα:

Ελληνοαμερικανική Ένωση

Μασσαλίας 22
10680 Aθήνα
Τηλ.: +30 2103680000
Fax: +30 2103634200
Email: exams@hau.gr

Ενημερωτικό Έντυπο TOEIC Listening and Reading

 


<< Eπικαιρότητα ^ Αρχή Σελίδας