Το ΤΕΙ Αθήνας στην “Έκθεση Spoudase 2017”, 24-25/6/2017
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 η "Εκπαιδευτική Έκθεση Spoudase 2017", η 1η έκθεση για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Το ΤΕΙ Αθήνας με τα πολυπληθή και αξιόλογα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά του Προγράμματα προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολύ μεγάλου αριθμού επισκεπτών και έκανε αισθητή την παρουσία του στον ακαδημαϊκό χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Στα δύο ιδιαίτερα καλαίσθητα περίπτερά του το ΤΕΙ Αθήνας είχε την ευκαιρία πέραν της υποδοχής πολλών επισκεπτών, να δεχθεί δηλώσεις και να προβεί σε κληρώσεις υποτρόφων για πολλές από τις ένδεκα συνολικά υποτροφίες στα μεταπτυχιακά του προγράμματα των πέντε σχολών του.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας κ. Μ. Μπρατάκος τίμησε με την παρουσία του την έκθεση, συνομίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους και από τη δική του θέση τόνισε τα οφέλη και την αξία των σπουδών στο ΤΕΙ Αθήνας, σε μια χρονική περίοδο που επίκειται η μετατροπή του σε «Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής».Στο πλαίσιο της συμμετοχής του ιδρύματός μας στην Έκθεση SPOUDASE 2017, κάθε ενδιαφερόμενος μπορούσε να κατεβάσει την εφαρμογή "Spoudase 2017", από το Play Store (Android) ή το App store (iPhone) πατώντας πάνω στο καθένα αντίστοιχα με την συσκευή του.

Οδηγίες για συμμετοχή στις κληρώσεις για τις παρεχόμενες υποτροφίες εκ μέρους του ΤΕΙ Αθήνας κι άλλων ΑΕΙ: http://www.spoudase.gr/150-ephtasan-oi-ypotrophies-gia-metaptychiaka-kai-elearning-deloste-symmetoche-sto-spoudase-2017

<< Εκδηλώσεις ^ Αρχή Σελίδας